Nieuws van De Vriendenkring (2 december 2020)

GA NAAR DE STARTPAGINA VAN DE VRIENDENKRING

 

Online Ceciliafeest De Vriendenkring Montfort

 

Op zaterdagavond 28 november vierde Koninklijke fanfare De Vriendenkring haar Ceciliafeest. Vanwege de coronabeperkingen kon dit feest niet, zoals gebruikelijk, met alle leden samen in het dorpshuis worden gehouden. Als alternatief werd het feest online in de huiskamers van de leden gevierd.

De organisatie had een mooi avondvullend programma samengesteld, waarbij ook aandacht werd geschonken aan de jubilarissen van de vereniging. Dit jaar waren er maar liefst 12 jubilarissen. Floris Hesen, Charlotte Kremer en Floris Mestrom vierden hun 12˝  jarig jubileum, Jan Beckers en Marion van Thoor vierden hun 25 jarig jubileum, Fedor Coenen, Jo Coenen, Johan Kempkens, Rob Maessen en Rick Smeets vierden hun 40 jarig jubileum en tenslotte Pierre Gehlen en Paul Hassink vierden hun 50 jarig jubileum. De jubilarissen werden in het zonnetje gezet maar zij zullen hun insigne en oorkonde op een later tijdstip ontvangen.

Aan het eind van de avond kon worden teruggekeken op een heel anders, maar heel geslaagd Ceciliafeest. Er was dan ook veel waardering voor de organisatie die bestond uit Ingrid Jennissen, Eveline van Lier en Silvia Visschers. In korte tijd wisten zij een gevarieerd en boeiend avondprogramma samen te stellen.

.

 

 


Meer weten over onze activiteiten ???
Bekijk dan de agenda !!!


Nieuws Index

Voor meer informatie: zie onze agenda!!!